LEXsample :: lezingen

LEXsample lezingen: boeiend en met mooie beelden

Behalve fotograaf werk ik als natuurgids op schepen naar Antarctica. Sinds 2005 heb ik een flink aantal reizen gemaakt naar Antarctica en subantarctische eilanden, waarbij mijn eigen belangstelling voornamelijk uitgaat naar de natuur (in brede zin), maar ook naar de menselijke geschiedenis. Mijn ervaringen en kennis, en natuurlijk de prachtige foto's van die streken, deel ik graag met u in de volgende series lezingen. Hieronder vindt u een omschrijving van de lezingen die ik momenteel geef.

Overzicht Lezingen

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de lezingen.
Over Leven Op Antarctica Nomaden Van De Oceaan Expeditie South Georgia, 1927-1928 Een Zomer In Antarctica
Over Leven Op Antarctica
Nomaden Van De Oceaan
Expeditie South Georgia, 1927-1928
Een Zomer In Antarctica (Nieuw!)
Hoe overleven planten en dieren de Antarctishe kou?
Het fascinerende leven van albatrossen en stormvogels, met nadruk op de Zuidelijke Oceaan.
Een unieke historische filmdocumentaire over een kleine driemansexpeditie. Met aparte introductie.
Het verloop van de korte Antarctische zomer in beeld gebracht, aan de hand van talloze foto's.

Een lezing bijwonen?

Kijk in de agenda waar op de komende tijd LEXsample-lezingen gepland staan. Om een lezing bij te wonen neemt u contact op met de organiserende instantie (de agenda bevat een link naar hun website).

Een lezing aanvragen?

Bedrijven en organisaties kunnen een lezing aanvragen. Het is raadzaam ruim van te voor contact op te nemen, in verband met de beschikbare data en voorbereidingen die mogelijk nodig zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Voor het aanvragen van een lezing kunt u een email sturen of bellen. Mijn gegevens vindt u op de contactpagina. Laat u mij -voor zover bekend- de volgende zaken weten:
Aanvragende instantie
1.1 Naam organisatie/bedrijf:
1.2 Adres organisatie/bedrijf:
1.3 Website organisatie/bedrijf:

Contactpersoon
2.1 Naam van contactpersoon:
2.2 Telefoon contactpersoon:
2.3 Email contactpersoon:

Lezing
3.1 Gewenste lezing (titel):
3.2 Gewenste datum/periode:
3.3 Locatie van de lezing (adres):
3.4 Toegang: voor iedereen of alleen voor een selecte groep?
3.5 Groepsgrootte (geschat):
3.6 Toegangsprijs (leden/niet-leden):
3.7 Overige wensen/vragen:

Materiaal
4.1 Merk en type beamer:

Vergoeding

De vergoeding bedraagt € 120 (excl. BTW) voor een lezing uit de lijst hierboven. Daags na de lezing ontvangt u een factuur die binnen 3 weken voldaan dient te worden.

Materiaal

De aanvrager dient te zorgen voor: Neem in geval van twijfel even contact op. LEXsample-lezingen hebben een breedte-hoogte verhouding van 3:2 en zijn op de gangbare XGA-resolutie ontworpen (1024 x 768 pixels).

Promotie-poster
Om de lezing te promoten kan ik u kosteloos een promotiepostertje (PDF op A4-formaat) emailen, met de aankondiging en de gegevens. Je kunt hier een aantal van printen en ophangen.

Verantwoordelijkheid


Uiteraard zal ik er met de voorbereidingen alles aan doen om de lezing een succes te laten worden. Ik verwacht van de aanvrager hetzelfde. De volgende afspraken zijn van kracht op al mijn lezingen, tenzij hiervan schriftelijk is afgeweken:
  1. LEXsample aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor geboekte lezingen die niet kunnen plaatsvinden als gevolg van situaties van overmacht, waaronder (a) ernstige vertragingen in het openbaar vervoer en files; (b) zeer slecht weer en (c) technische storingen met computerapparatuur. Mocht de lezing door onmacht niet plaats kunnen vinden, dan is de aanvragende partij uiteraard geen vergoeding verschuldigd. LEXsample is niet aansprakelijk voor kosten die hierdoor bij de aanvragende partij ontstaan zijn.
  2. Mocht de aanvragende partij een geboekte lezing willen annuleren, dan kan dat kosteloos tot en met 3 weken van de geplande datum. Tot en met 2 weken voor de geplande datum betaalt u 25% van de vergoeding, of 50% indien u een week voor de geplande datum (of later) wenst te annuleren.

    © LEXsample 2011