LEXsample :: Evenementfotografie

Richard Krajicek met Erica Terpstra bij de opening van een nieuw spelveld in de Haagse Schilderswijk Voor evenementen van organisaties van allerlei aard, kunt u op LEXsample rekenen. Of het nu gaat om lezingen, congressen, beurzen, sportbijeenkomsten... Binnen of buiten, het kan allemaal. Zo fotografeerde (en inventariseerde) ik kuifeenden gedurende een aantal weken rondom de wijk IJburg voor de Gemeente Amsterdam en legde ik sportieve evenementen vast voor de Richard Krajicek Foundation. Uw organisatie heeft vast eigen wensen met betrekking tot uw evenement, en daar houd ik graag rekening mee.

Waarom kiezen voor LEXsample? Lezing tijdens het afscheid van stadsecoloog Martin Melchers in kerkgebouw De Duif

Goede communicatie

Ik hecht aan een normale, beleefde en duidelijke communicatie, of het nu persoonlijk, via telefoon of via email is. Vooraf bespreken we onder meer wat er precies gefotografeerd moet worden, waar de foto's voornamelijk voor gebruikt zullen worden, en waar en wanneer mijn aanwezigheid gewenst is. Al deze gegevens, alsmede contactgegevens en prijsafspraken, leg ik vast in een opdracht-omschrijving opdat de afspraak voor beide partijen helder is. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vrijwilligers rooien wilgen op de Natuurwerkdag van Staatsbosbeheer

Betrouwbaar en discreet

Natuurlijk kom ik gemaakte afspraken gewoon na. Ik ben ruim op tijd, kijk niet op de klok als een opdracht uitloopt, en ben flexibel als het programma afwijkt van hetgeen we overeengekomen zijn. Als de omgeving dat vereist, ben ik discreet en stil, bijvoorbeeld tijdens lezingen en congressen. Ik probeer niet te flitsen of anderszins te verstoren, tenzij de omstandigheden daartoe dwingen.

Professionele apparatuur

Ik maak gebruik van 2 professionele camera's en kies uit de beste lenzen de meest geschikte voor de opdracht. Door gebruik te maken van twee camera's is is het wisselen van lenzen niet of minder vaak nodig. De twee camera's zijn bovendien elkaars back-up, dus extra zekerheid. Bovendien maak ik tussentijds geregeld een reservekopie. Lichtsterke lenzen zorgen ervoor dat ook onder lastige omstandigheden gefotografeerd kan worden.

Snelle levering

De foto's van uw evenement worden enigszins nabewerkt indien nodig, en daarna op één of meer DVD's in hoogste resolutie gebrand en per post naar u toe gestuurd. Meestal kunt u de foto's zonder extra kosten gebruiken. Heeft u de foto's direct nodig, dan is het ook mogelijk ze direct na het evenement te leveren. Het is ook mogelijk dat ik de foto's direct na het evenment online zet. Op een afgeschermd gedeelte kunt u dan de foto's bekijken, downloaden en gebruiken. Wijkteams voetballen tegen elkaar op de Danone World Cup in een Utrechts sportpark

Betaalbaar

En tot slot: mijn diensten zijn zeker betaalbaar! Neemt u vrijblijvend contact op voor een prijsopgave en voor het bespreken van uw wensen. Stuur een email via de contactpagina, of neem telefonisch contact op.

© LEXsample 2010