LEXsample :: voor jullie trouwfoto's

Maatwerk

LEXsample is de bedrijfsnaam waaronder ik (Lex van Groningen) fotografeer, onder andere bruiloften. Op deze pagina vind je zowel voorbeeldfoto’s als informatie over mijn werkwijze en over de tarieven. Ook voor jullie denk ik graag mee om tot een trouwreportage te komen die de sfeer van jullie trouwdag goed weergeeft en waarover jullie echt tevreden kunnen zijn.

Ringen en getuigen, een taart, receptie, een feest... elke bruiloft bevat zo vaste elementen. Een trouwreportage is daarentegen geen standaardklus. Gelukkig kun je met LEXsample alle kanten op (graag zelfs!). Wat wèl standaard is bij LEXsample:

In alle gevallen hou ik graag rekening met jullie eigen ideeën en wensen.

Kennismaken?

Het klikt natuurlijk tussen jullie samen, maar klikt het ook met de fotograaf? Om dat te weten wil ik graag vooraf met jullie kennismaken. Ik kan jullie dan voorbeeldwerk tonen om jullie een indruk te geven van de kwaliteit. Als jullie willen, kunnen we een afspraak maken voor het maken proeffoto's.

Proeffoto's

Niet iedereen is gewend om voor de lens te staan. Ik geef er de voorkeur aan om ruim voor de bruiloft een keer samen af te spreken om een serie proeffoto's te maken. Als het mogelijk is kunnen we meteen locaties bekijken waar de bruiloft plaatsvindt; dat levert vaak ook weer leuke ideeën op voor de dag zelf. We kunnen dan ook de grote lijnen voor de trouwdag doornemen en ik kan helpen bij het uitkiezen van locaties en adviseren bij de tijd die we nodig zullen hebben. Deze proefsessie fotografeer ik tegen kostprijs en uiteraard ontvangen jullie ook de foto’s van die dag.
Voorbeeld van de vormgeving van een trouwalbum
Voorbeeld van de vormgeving van een trouwalbum. Traditionele en digitale albums zijn mogelijk - de keuze is aan jullie.

De kosten

Jullie betalen alleen voor wat je wenst. Het basistarief is al waar voor z'n geld - en misschien hebben jullie niet meer nodig. Hebben jullie nog andere wensen, dan betaal je meer. Van een aantal aanvullende diensten staat het tarief vermeld. ‘Prijs in overleg’ betekent dat de prijs afhankelijk is van jullie wensen (materiaal, uitvoering, etc).

Genoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW.

Basistarief trouwreportage
Inclusief:
  • 4 uur fotograferen op jullie trouwdag
  • reiskosten (binnen 25km vanaf Amsterdam)
  • omzetten & verwerking van de digitale foto’s
  • foto's (in hoge resolutie) op DVD, toegezonden per post
€ 495,-
Tarieven voor aanvullende diensten
Sessie proeffoto’s: € 47,50
Extra uren fotograferen. Per extra uur: € 47,50
Foto's op internet - Daags na de bruiloft een selectie foto's op internet, op een privé-link die je kunt delen met familie en vrienden: € 47,50
Reiskosten (indien verder dan 25km vanaf Amsterdam) :: De kosten kunnen hoger zijn indien bijvoorbeeld een overnachting vereist is. € 47,50
Fotoalbum :: Er zijn zeer veel mogelijkheden wat betreft kwaliteit, vormgeving en afwerkingen. (prijs in overleg)
Vergrotingen en andere afdrukken :: op verschillende formaten en diverse soorten professioneel fotopapier. (prijs in overleg)
Ingelijste foto's of foto's op canvas (of andere materialen) (prijs in overleg)
Vervaardiging van de uitnodiging, bedankkaartjes, etc. Van vormgeving tot drukwerk (prijs in overleg)
Snel een serie foto's op het web, een privé-link speciaal voor familie en vrienden.
Een serie foto's op het web, alleen te bekijken via een privé-link die je aan familie en vrienden kunt opsturen.

Neem vrijblijvend contact op

Het is onmogelijk om hier alle mogelijkheden te beschrijven. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken via de contactpagina. Vermeld ook je woonplaats en telefoonnummer.

Voorbeeldfoto's

Hieronder een indruk van recente trouwreportages.
Voorbeeldserie 1 Voorbeeldserie 2 Voorbeeldserie 3
Voorbeeldserie 1
Voorbeeldserie 2
Voorbeeldserie 3

© LEXsample 2010