Over LEXsample

Onder de naam LEXsample presenteer ik (Lex van Groningen) mijn fotowerk. Deze website toont voorbeelden van mijn werk (Lex' samples), dat uit het volgende drieluik ontstaat:
Natuur Muziek- & concerten Mensen
natuur
muziek- &
concerten
mensen &
portretten

Wat levert LEXsample?

LEXsample levert foto's van hoge kwaliteit

LEXsample levert artikelen op basis van eigen fotowerk - dus altijd uniek
Vogelfoto's sieren enkele artikelen die in eigen beheer uitgebracht zijn. Het betreft hier een serie ansichtkaarten, ingelijste foto's en een poster. De meeste van deze artikelen worden op deze website beschreven in de catalogus en zijn te bestellen via de online LEXsample-winkel, of zijn wellicht bij jou in de buurt te koop via een verkooppunt.

In veel gevallen zijn deze artikelen verkocht om geld in te zamelen, of om aandacht te vragen, voor natuurbeschermingsprojecten als de Nederlandse grutto of de albatrossen van het zuidelijk halfrond. Onderwerpen waarbij ik mij betrokken voel.

LEXsample levert maatwerk
Behalve vogelkaarten en andere artikelen lever ik foto's voor publicaties, en ben ik inzetbaar voor foto-opdrachten van allerlei aard.

Deze website en het werk erachter zijn niet geautomatiseerd, de communicatie is daarom direct en persoonlijk. Ik hou van een vriendelijk contact en een duidelijke communicatie: no-nonsense, snel en accuraat. Veel is mogelijk in onderling overleg. Neem gerust contact op om te informeren.

© LEXsample 2006